Set fire to the rain

DATUM: 2011-09-18 / TID: 12:34:00

Spenderade min kväll igår i höganäs på en ny nattklubb som hade öppnat. Jag hade något av de lägsta förväntningarna på kvällen. Men så fel man kan ha, det blev en riktigt awesome kväll. Så kul vi hade!

Idag ska jag ta det lungt, kolla tv, mina serier, forsätta på ett hemsida projekt jag har, osv. Sen imorgon efter skolan blir det ullared med emelie! 


Kommentarer
Postat av: Sarah

sv; Heh ja jag köper väl lite mycket filmer. Kommer i perioder faktiskt. Ibland köper jag skit många filmer och ibland bara några stycken! :)Jag köper inte bara internet. Jag köper ibland på tex MediaMarkt, Onoff och såna affärer :) Eller på Ica när de har haft "Ta 3 betala för 2"..Men på internet köper jag på www.discshop.se , www.cdon.com och några andra sidor men mest de två.När jag har köpt på engelska sidor är det bara amazon.com som gäller. Där har jag köpt mina Baywatch 1,2,3 och Fullt Hus säsong 3,4,5 :) Har planer att köpa resten av de säsongerna i serien! Ska även köpa andra serier som inte kommer släppas här.. :)Vet inte om det svarar på din fråga.. Bara fråga mer om du har några fler frågor :)

2011-09-19 @ 10:42:26
URL: http://saraah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0