Calls me home

DATUM: 2011-09-30 / TID: 18:52:10

Sitter just på tåget till Ängelholm, ska till Benita med resten av klassen och ha det trevligt. Sen ska vi alla till bahnof, student kickoff idag! Gissar på att det kommer bli en riktigt bra kväll!


Some of the good things in life

DATUM: 2011-09-28 / TID: 22:18:58

Åka utomlands, känslan när man gjort shopping fynd, första chipset ur chipspåsen, vakna av ett fint sms, hösten när det är mörkt kl 18, åka tåg, amerikanska tv-serier, mysa, 00:00, sova i nybäddad säng, dansa som att ingen kollar, roliga busschaförer, när någon tänker på en, överraskningar, skrattanfall, dagar då inget går fel, gamla brev & födelsedagskort, iphone, the notebook, polaroid foton, när det är nacho tallrik i matsalen, fika, Seth Cohen, varm choklad från espresso house, road trips, när man kommer i perfekt tid till bussen, hänga in nya kläder i garderoben, känslan efter att ha sätt en riktigt bra film, vakna upp på sin födelsedag, bloopers från vänner, höra roliga historier från när man var liten, Popcorn doften på en bio, när man kommer på att ens hicka är borta, när någons skratt är roligare än själva skämtet och när en främling ler åt en.


A wish

DATUM: 2011-09-28 / TID: 20:40:02

Blev ett inlägg, kunde helt enkelt inte slita mig från att prova bloggappen!

På praktiken idag åkte vi in till pålsjö skog för skattjakt, barnen var lite söta när de sprang runder helt fokuserad på att hitta skatten och köpte historien med att piraterna aka kapten jacksparrow hade gömt den där. Föresten praktiken jag har är på ett dagis, hehe har nog glömt att nämna det.


Feeling a moment

DATUM: 2011-09-27 / TID: 19:20:06

Har varit hos frisören idag slingade håret lite mer och fixade utväxten, blev faktiskt väldigt nöjd. Det blev som jag ville, inte ofta det brukar bli så haha. Annars har jag varit på praktiken idag, har praktik nu hela denna veckan och sen efter det varje måndag och torsdag fram tills jul. Tycker inte om praktik, men det är betydligt bättre nu än vad jag hade i 2:an. Men saknar samtidigt att ha en media-plats.

Idag kom dessutom mina svart&vita foton som jag hade beställt från fujidirekt. Och jag insåg hur bra det kommer bli, som jag hade tänkt mig.

Föresten, har en känsla av att jag inte kommer blogga på några dagar. Men jag kommer tillbaka! OCH TACK BLOGG.SE FÖR ATT NI ÄNTLIGEN TAGIT TUMMEN UR RÖVEN OCH FIXAT EN BLOGG APP!

Mountain high

DATUM: 2011-09-25 / TID: 19:05:47

Idag tog jag och Hanna en roadtrip till malmö! Vi fikade, gick till en vis affär och kom på värsta ideén som vi måste utföra (med emma också) inom en snar framtid. Sen blev det att vi gick på bio, haha. Trodde inte så mycket om filmen, men den var bra. Lite små gullig. Gillar att det är andra gången denna veckan jag befinner mig på bio!

Dessutom innan idag beställde jag några nya foton på fuji direkt som kommer sitta fint på mitt rum, hehe. As bra, något som är mindre bra är att praktiken börjar imorgon.

CHOKLAD CHEESECAKE MED HALLON! Mums

It wouldn't change a thing

DATUM: 2011-09-24 / TID: 15:08:39

Igår ägnade jag eftermiddagen - lite efter kvällsmaten till att skruva ihop en ikea byrå som jag hade köpt. Jag lyckades få ihop hela själv, lite stolt. Senare vid 8 åkte jag in till stan med jossan och vi såg friends with benefits på bio. Filmen var väldigt bra, sjukt kul i vid vissa tillfällen. Helt klart värd att se.

Idag har jag hunnit med att köpa ny matta och lite små saker till mitt rum (omg, så kul att köpa saker till rummet!), så i nuläget ser rummer ut såhär:


In the atmosphere

DATUM: 2011-09-22 / TID: 18:38:11

Idag var det dax för skolfotografering i klassen! Vi hade som tema filmkaraktärer och jag var Sandy från Grease. En väldigt hemsk peruk jag fick på mig, men man lever bara en gång så. Efter klasskortet gick vi hela klassen till torstens, fikade och hade lite klass mys.


Spell it out

DATUM: 2011-09-21 / TID: 20:50:17

Sällan mina eftermiddags lektioner är inställda eller har en sjuk lärare. Aja, efter skolan åkte jag och bec in till stan för att kolla på buttericks inför morgondagens utklädnads-skolfotografering. Vår klass har filmtema, hittade en peruk så nu är min outfit för imorgon komplett.

Nu ska jag forsätta att äta min på (underbara) tallrik med salta kex och en massa olika ost sorter, så jäkla gott. Men nu taggar vi fotograferingen imorgon, näst sista klassfotot. Och att det har kommit ett nytt avsnitt av TLG.

Smile, I wouldn't mind it

DATUM: 2011-09-20 / TID: 18:36:35

Exakt för ett år sedan idag fick vi nyckeln till huset, otroligt att det redan gått ett år. Idag började jag 12, när jag kom till lektionen fick man veta att den var inställd (nödvändig dag).

När jag kom hem packade jag upp alla min saker från ullared (så klart hittade jag massor, som vanligt) och satte på mig min "one piece"/ "ziperall" / vad det kallas. Den är mysig. NU väntar jag bara på att maten ska bli klar och sen ska jag göra världens godaste äpplepaj med vaniljglass till!

Set fire to the rain

DATUM: 2011-09-18 / TID: 12:34:00

Spenderade min kväll igår i höganäs på en ny nattklubb som hade öppnat. Jag hade något av de lägsta förväntningarna på kvällen. Men så fel man kan ha, det blev en riktigt awesome kväll. Så kul vi hade!

Idag ska jag ta det lungt, kolla tv, mina serier, forsätta på ett hemsida projekt jag har, osv. Sen imorgon efter skolan blir det ullared med emelie! 


Half of my heart

DATUM: 2011-09-17 / TID: 16:37:48

I morse åkte jag och pappa iväg till Malmö för ett informationsmöte. Det gick bra och jag är med andra ord ganska taggad på mitt liv efter studenten. Blev också att jag åkte inom väla idag, hade en tröja från Gina som jag ville ha. Och sen blev det lite på H&M också. Mitt i allt detta dog min iphone och det var omöjligt att få igång den, men som tur kunde de på telia fixa det. 

Ikväll ska jag till Andrea, sen ska vi och emelie ut @ höganäs. Var något nytt ställe (som jag inte kommer ihåg namnet på) som skulle öppnas där.


Start the car and take me home

DATUM: 2011-09-16 / TID: 18:52:00

Idag när jag kom hem från skolan fick jag min lönespecifikation (tack google, min stavning var inte ok) för min lön jag kommer få nu den 25:te. Om man säger såhär, ibland tycker jag verkligen om city gross. Var mycket mer än vad jag förväntat mig. life is good.

Senare kommer jossan hit, då ska vi i lätt se det nya avsnittet av Vampire diaries. Egentligen skulle vi på bio och se Friends with benefits, men biljetterna var slut så det får bli en annan gång.

Mr. Know it all

DATUM: 2011-09-15 / TID: 19:03:11

Idag hittade jag min plånbok på gina tricot som jag trånat efter ett tag, såklart slog jag till och köpte den. Den tråkiga dagen blev helt plötsligt mycket bättre.

På tal om något annat så ska jag nog snart anmäla mig till högskoleprovet! (eller så gör jag kanske det till våren, får se). Även om jag inte ska plugga vidare utan göra en helt annan sak, så känns det bra att få gjort provet.


You don't know a thing about me

DATUM: 2011-09-14 / TID: 21:28:53

Idag var jag, Andrea och några andra på en UF mässa i malmö, var faktiskt ganska kul med en galen göteborgare som berättade om UF, sprangrunder och var allmänt galen. Och allt detta började dessutom bra när jag och Andrea tog fel tåg om kom en timme försent.

Måste bara påpeka att mina händer var precis som tvål för min dator gled ur min hand och föll rakt ner på parketgolvet, bra jobbat. Som tur gick den att starta igen. Nog om det nu ska jag fixa en rostad macka med plommonsylt och sätta mig framför the lying game.

Don't you, forget about me

DATUM: 2011-09-13 / TID: 21:27:14

Jag har hittat min nya mat passion i livet. Plommonsylt, det är gott till allt. Pannkakor, ROSTAT BRÖD! okej jag har inte testat det på fler saker men det är sjukt gott. Måste göra en till rostad macka med plommonsylt. 

Känner inte för att blogga egentligen, men var bara tvungnen att berätta om min upptäckt (jag som egentligen inte alls tycker om sylt)! Bloggar mer någon annan gång!

Friends, lovers or nothing

DATUM: 2011-09-11 / TID: 20:23:48

Just nu har jag tagit lite paus i mitt tv-serie tittade/kränga chips kvällstid. Har en liten sak att göra som innehåller fotografier att skicka till en person. Sen kom jag på också att jag bör ränsa filer från datorn som finns kvar sedan 2:an, finns så mycket onödiga saker där.

Ibland går man in lite för mycket för ett vis spel.

And we'll throw it all away

DATUM: 2011-09-10 / TID: 16:20:46

Bild från igår, en väldigt lyckad kväll med andrea, emelie och sofie!

Är nu hemkommen från en liten dag i danmark med familjen. Köpte väldigt viktiga saker och dessutom hittade jag den perfekta skolväskan (äntligen!). Vad jag måste göra nu är att städa undan lite på mitt rum, ser hemskt ut och jag menar det verkligen. Och sen vid 6 ska jag till jossan och då blir det bland annat kräftmiddag!

Dance with somebody

DATUM: 2011-09-09 / TID: 18:26:15

Om någon timme ska jag åka iväg till Andrea, och ha det lite skoj med henne och Emelie. Senare ikväll blir det utgång, antagligen tempel.

Sen imorgon ska jag till danmark med familjen, har lite saker som jag behöver inhandla. Sen fram mot kvällen blir det jossans crib. Kom på nu, det var ju faktiskt ett tag sedan jag träffade henne sist.

Awesome kväll och lördag!

I will lead you home

DATUM: 2011-09-08 / TID: 21:31:06

Har varit lite dålig på att blogga. Men var jag har hunnit med när jag inte har bloggat har varit att PROVA STUDENTMÖSSOR! Till och med beställt den (så snygg den kommer bli) plus, student 2012 tröja, visselpipa. Sen har jag och emelie planerat våra Auschwitz resa för fullt. Så förhoppningsvis åker vi ner dit för några dagar i början av oktober.

Idag stannade jag kvar i skolan och var med på ett informationsmöte om en sak vi och andra skolor ska göra i december. Sen har jag faktiskt också beställt tid hos frisören för att fixa min utväxt och kanske sätta i lite flera slingor. Sen får jag inte glömma att mina converse kom igår med posten! Det blev riktigt bra.

Intryckt information + produktiv Fanny.

Ain't nothing wrong with that

DATUM: 2011-09-06 / TID: 20:35:04

Posten? Inte ok att mina converse inte kom idag. Utan kommer imorgon.
Men vad är det de man brukar säga "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge".
Yeah right.

Cause nothing compares

DATUM: 2011-09-05 / TID: 22:33:07

Av någon anledning klickade jag mig in på min kära gamla blogg (PAC, jag vet riktigt fin förkortning där). Jag var så duktig på att blogga där med inläggen, bilder och hela grejen med den bloggen. Åh, ack saknar det lite.

Men nu kör jag vidare på min maraton av en vis serie (som jag tyvärr inte vill bekänna namnet på). Så skönt dessutom också att kunna sova länge imorgon, man börjar ju 12.

And we won't fade into darkness

DATUM: 2011-09-04 / TID: 19:34:53

Hade en riktigt bra kväll igår. Först fixade jag och Hanna lite saker innan alla de andra kom, senare drog vi ut till le cardinal och dansade loss hela natten lång.

Idag har jag sprungit runt på två shopping centrum, haha. Var först en runda på burlövs center och fick med mig några påsar där ifrån. Sen en timme innan väla skulle stänga åkte jag och mamma dit för att lyckas hitta en skolväska till mig (den jag har nu är för sönder för att kunna användas). Det gick inte så bra, så får leta vidare.


I cant't take it no more

DATUM: 2011-09-03 / TID: 18:30:00

Har precis ätit en stor kvällsmat (pommes och kött, älska livet) som jag tycker om mat, verkligen ingen nyhet. Aja, ikväll blir det utgång med en liten förgrej innan @ Hannas place.

Och imorgon vid 2 ska jag iväg till en sak jag sätt fram emot ett tag nu, ÄNTLIGEN BLIR DET AV! (update: fast så blev det inställt, men nästa vecka så!)


Rolling in the deep

DATUM: 2011-09-02 / TID: 19:21:25


Seg skoldag skulle man kunna säga om dagen (vi hade bara samhälle och projektarbete lektioner). Men ett gott skratt fick jag mig dock när vi hade lunch josse råkade hälla en sked med ketchup över andrea! som jag dog av skratt. Det roligaste på länge.

Och dessutom idag när jag kom hem från skolan blev det att jag klickade hem ett par nya converse efter att ha tagit farväl till mina bruna. Denna gången blev det marinblått, fint ska det vara.

War of my life

DATUM: 2011-09-01 / TID: 18:52:47

Såg en sjukt bra film igår, den var sorgligt men samtidigt väldigt bra har bara glömt bort namnet halvt men den var iaf värd att se helt klart. Jag glömde helt bort att se pll pågrund av den filmen, haha. Så ska nog se avsnittet ikväll, lite trist ändå sista avsnittet på 1,5 månad.

Annars idag åkte jag till doktorn efter skolan lite spontant för att ta en vacinations spruta. Så min arm är inte helt ok nu. Men jag överlever. Detta inlägg var verkligen inte intressant, jag ska blogga bättre imorgon! Tummen upp!

Bläddrade igenom iphonen, saknar inte alls att ha brunt hår! underbart!

RSS 2.0