I wanna know your name

DATUM: 2011-10-31 / TID: 22:20:40

Min dator är i sönder tydligen nu. Åh tycker inte om dessa skoldatorer.

Nog om det. Spenderade min dag i malmö tillsammans med Andrea, Josse och Emelie. Vi fikade lite, gick runder in i gågatans alla butiker. Varje gång jag är i malmö ställer jag mig alltid samma fråga "varför har vi inte detta i hbg?" osv. Med andra ord så var det inte helt fel med en heldag i malmö. Lite tråkigt dock att jag inte kom hem med några kassar alls, jaja. Eller rättare sagt "nåja" som vissa hade sagt. HAHA..

Nu hade jag tänkt att försöka se ikapp alla avsnitt av modeljakten som jag missat. Får se hur det går med den saken. Men jag MÅSTE iallafall föra över filer från datorn till den externa hårddisken.

We found love

DATUM: 2011-10-30 / TID: 13:45:19

Från 2010-10-10 när jag missade att det blev 10-10-10 10:10.

"11-11-11 11:11 är kanske också coolt, men det är ju 1 år, en månad och en dag kvar tills det. Man kan ju undra vad som har hänt tills den dagen. Tänk vad mycket som kan ha förändras på ett år. Jag undrar verkligen hur allt är om ett år. Och sedan undrar jag om jag kommer komma ihåg att det är 11-11-11 11:11 om typ ett år, antagligen inte haha."

Och så tar vi några nostalgi bilder från 2010 på köpet.

JAG SKA INTE MISSA 11-11-11 11:11 I ÅR! Är vad jag vill få fram med detta inlägg, hehe.

This i what i'm made of

DATUM: 2011-10-29 / TID: 11:09:30

Igår fick man äntligen HÖSTLOV! Ganska efterlängtat. På samhällen kollade vi på film och fikade, filmen var lite udda och så fattade jag inte riktigt allt av den. Men ändå var det lite mysigt med fika. Efter 2,5 h medieproduktion var dagen slut och jag, andrea, josse och emelie tog tåget till helsingborg för en fika på ebbas. Var lite busig och tog en bild från andrea's blogg! hehe.



Sen blev det spontan utgång med Emma och Hanna. Allt var så jäkla stressigt och lite kaos. Men jag hann till bussen! bra jobbat. Vi var på tivioli. Lite besviken, aldrig varit där. Det var jätte lite folk och lite segt. Men annars var det ändå en bra kväll.

♥ friendsloversornothing.blogg.se......... Nu ska jag fixa en tumblr!

Like a plastic bag

DATUM: 2011-10-27 / TID: 16:25:40

Haha lätt min favorit app just nu. Hade lite tråkigt på rasten idag på apun, så jag över använde iPredict. Man kan ställa in lite mer seriösa svar om man vill, men jag tyckte det var så mycket roligare såhär.

Föresten jag vill också ha röststyrning på min iphone, såg en bloggare som hade det. Lite kul, hoppas det kommer som en uppdatering till min också.


Just be you

DATUM: 2011-10-26 / TID: 19:00:09

Vanliga skoldag idag, ganska skönt ändå. Vi körde en rolig grej på mentorstiden med att man fick höra musik från filmer så skulle man gissa filmen, hehe. Sista lektionen hade jag små företagande, så jag och andrea fotade lite till vårt "uf" företag. Det blev lite spännade bilder. hm.

Imorgon är det praktik inte det roligaste, men jag ska vara positiv och gilla läget har jag bestämt mig för. Bra Fanny.


Like before, we wont fade into darkness

DATUM: 2011-10-25 / TID: 20:12:55

Har inte det bästa blogg humöret just nu, så därav har jag inte bloggat. Men tänkte ändå att jag kunde slänga in ett inlägg såhär en timme innan det är dax för DH. Var länge sedan jag åt popcorn, ska nog ta och popa lite. Men iallafall idag började jag vid 12, och för första gången någonsin jag inte kom försent till historian. Wow. Tycker lite mindre om vår lärare sedan sågningen i fredags som emelie och jag fick av honom. Men så kan det gå.

Nu ska jag återgå till mitt skype samtal, hehe. Bloggar mer någon annnan gång.

Hej söt syster där.

Call my name

DATUM: 2011-10-23 / TID: 14:06:39


Idag kör jag lite USA stil. Nä men jag är helt fast i en blogg som jag nyligen hittat. Hon är utbyttes student i USA och jag blir galen när jag ser alla bilder från USA. Hon upplevar allt som i alla high school filmerna man har sätt, galet. En av de högsta målen i mitt liv är lätt att åka till USA.
Åh vill så gärna dit.

Josefin är bäst i hela världen.! Haha mog1

DATUM: 2011-10-22 / TID: 19:09:35

Ah, jag älskar skype (jag och hanna @ skype för någon minut sedan). Det är bäst, är så sen med att ha kommit på det. MEN NU kom jossan hit och vi ska snart iväg till hemmakväll och hyra film. SEN SKA VI SE VD! OMG, det kommer vara ett galet avsnitt!

It's okay

DATUM: 2011-10-22 / TID: 11:04:53

3 dagar har gått sedan jag bloggade sist. Har hunnit med att vara ledig i onsdag från skolan när jag åkte till ullared med familjen (hittade så sjukt mycket kläder och små saker, as usual). Haft lite praktik, och sedan igår tog jag och Hanna en trip till Örkelljuga. Haha Emma bor där, så vi hade lite filmmys kväll och så. Filmen vi såg "vanishing on 7th street" den var väldigt mysko. Man förstod inte alls mycket av den och sen hade den det sämsta slutet någonsin. 

Förutom det så var det en mysig kväll med mycket skratt. shit, det var lite jobbigt där ett tag haha.
Idag ska vi fira mamma med lite av släkten så det ska nog bli trevligt. Och imorgon ska jag nog träffa jonna, väldigt länge sedan sist med fet text.


Satt i torsdags och var jätte nöjd över att blue cheese dipsåsen hade kommit tillbaka. Men blev lika snabbt besviken. Det var något av det äckligaste på länge.



The one with the...

DATUM: 2011-10-17 / TID: 20:26:47

En sak jag har kommit på. I varje blogginlägg jag skriver lägger jag alltid till ordet "verkligen", på alla möjliga sätt. Så alltid innan jag publicerar mina inlägg måste jag korrigera alla mina "verkligen" som jag tryckt in här och var. Mest ett litet ilandsproblem som jag har för tillfället.

Nu ska jag snart fortsätta att kolla på vänner, som jag kom på att jag aldrig sätt säsong 3 och 4 av. Lite konstigt. Sen imorgon är jag ledig, eller rättare sagt skolarbete på valfri plats. Det vill säga fanny är lika med ledig.


Bless myself

DATUM: 2011-10-16 / TID: 14:30:15

Här sitter jag med min ben & jerry glass! Något av det bästa som finns, denna gång testar jag chocolate fudge brownie. MUMS. Såg innan idag crazy, stupid, love den var inte riktigt som jag hade tänkt mig, men ändå väldigt bra. Jag gillar speciellt att Noah från the notebook är med i filmen, wow till den mannen.

Imorgon är det praktik, och praktik det var ett tag sedan sist för mig. Har blivit att jag inte varit där på 2 gånger. Barnen kommer så ha glömt bort mig.



I can be anything

DATUM: 2011-10-15 / TID: 15:16:00

Skrev här om dagen på bloggen att om allt går som planerna kommer fredagen (gårdagen) bli awesume. Det blev inte riktigt som planerna, men iaf så åkte jag och jossan till Jonathans place där alla var. I början var det lite segt, men sen fick kvällen faktiskt en vändning och det blev en ganska bra kväll ändå!

Ylva var också där, har inte träffat henne sedan hon åkte till japan för lite mer än ett år sedan. Så det var kul att träffa henne föresten/btw hehe. När vi skulle ta bussen hem träffade jag på Hanna & Emma vilket inte var helt fel, omg det hade hänt så mycket nytt. Plus att på bussen på vägen hem var min gamla lärare från högstidet där, flashbacks från den tiden ja. Kändes ganska mysko.





!

DATUM: 2011-10-13 / TID: 08:00:46

OMG JAG HAR DET NYA IOS 5 PÅ IPHONEN ! OMG SÅ COOLT!! OMG OMG OMG !

Just tonight i wont stay.

DATUM: 2011-10-11 / TID: 22:22:28

Idag hade jag en dag då jag insåg flera olika saker på en och samma gång (nästan), här är lite av vad jag har kommit på idag:

Livet är inte så dåligt ibland.

JAG ÄR ÄCKLIGT FÖRKYLD. Jag menar jag kan knappt känna smaken på mina popcorn.

Insåg att nya program uppdateringen (iOS 5) för iphonen släpps imorgon! OMG längta!

Måste sluta komma en kvart försent varje tisdag när jag har historia.

Varför läser jag inte Programering A typ?

Kan inte sluta lyssna på A drop in the ocean.

MÅSTE ta en regäl shoppingrunda snart. Abstinens.

Ska bli skönt att vara ledig på onsdag nästa vecka pågrund av en sak.

Vår biträdande rektor hade jag velat var vår rektor.

Om allt går som planerna kommer fredagen bli awesume.



16 Mars 2011. Galet hur mycket som har förändrats sedan den bilden togs.

What are words

DATUM: 2011-10-10 / TID: 16:47:51

Kände att det var dax för lite bilder på bloggen. Såhär kommer lite av vad som händer i mitt liv enligt iphonen, hade fler awesome bilder men kände att inlägget hade blivit lite för långt och uttråkande då. Och föresten en påminnelse till mig själv: Börja fota mer med iphonen !

Nu ska jag försöka bli frisk (lycka till Fanny), måste till skolan imorgon och få en sak fixad. Men det löser sig säkert.

07:26

DATUM: 2011-10-10 / TID: 07:26:40

Jag är nog inne i en dålig period eller något på bloggande. Tycker min blogg känns väldigt tråkig. Inte ok. Får försöka fixa det.

Blir föresten ingen praktik idag är sjuk så ska nog stanna hemma och ta det lungt istället.

A drop in the ocean

DATUM: 2011-10-09 / TID: 22:08:15

Idag har spenderat 3,5 timme på ett ställe och då med fått gjort något som jag har velat göra sedan jag fyllde 16. Förvånad över att det FAKTISKT BLEV GJORT. shit.

Innan detta, alltså igår träffade jag Hanna och Emma. Vi hade någon slags USA-kväll fram tills idag eftermiddag i Hanna lilla mysiga stuga. Vi åkte först till alla möjliga mataffärer för att hitta usa mat/snacks på deras "mat från andra länder" hyllor, det slutade tillslut med att vi hade 3 fyllda matkassar. Sen lagade vi lite amerikans mat, kollade amerikanska filmer med amerikanskt "snacks" m.m. För att summera det hela så var det en väldigt rolig kväll!

Föresten jag har blivit lite förkyld eller något. Men det är ändå ganska okej för jag har godis, en väldigt bra låt och 289 olästa blogginlägg.


And we sure as hell wont fade into darkness

DATUM: 2011-10-08 / TID: 14:21:16

Jag på en random strand i höganäs för några timmar sedan, hehe.
image description

Var iaf där med familjen och ja. Vi åkte runt lite överallt, vi var också i strandbaden och åkte förbi vårt gamla hus. Så förfallet det är nu, lite trist. Sen åkte vi förbi väla liten stund och sprang runder där. Nu ska jag platta till mitt hår och sen ska jag möta upp Hanna för förbereddelser för USA-kvällen/natten vi ska ha idag!

Right in front of us

DATUM: 2011-10-06 / TID: 21:18:25

Idag var det dax för praktik, var på en annan avdelning idag. Såhär tycker jag om praktik: Det är helt okej där, barnen är gulliga och så. Men jag är faktiskt hellre i skolan, men samtidigt pågrund av vissa saker är det väldigt skönt att bara vara i skolan 3 dagar i veckan. Så vad betyder detta ? 

Annars åkte jag in till stan efter praktiken och mötte upp jossan. Det var så länge sedan sist, som vi kom fram till igår. Vi tog en fika på ebbas, jag tog något annat än pajen som jag alltid brukar tar och det valet var INTE det bästa jag har gjort. Efterråt sprang vi runt lite stan, köpte föresten lite nödvändigheter på H&M. Dessutom tog vi igen saker som missats.


Calls me home

DATUM: 2011-10-05 / TID: 22:07:34



Kolla vilken söt lapp jag hittade hängandes på en av dörrarna i skolan! Och den andra bilden är, hehe min andrea's slags UF idé. Det kommer nog bli bra det du.

Annars har jag haft en väldigt mysko dag, allt detta började när jag kom hem. Allt har har bara gått upp och ner och upp och ner. Men nu är allt bra och jag har fått gjort verkligen MASSOR denna kväll. Imorgon är det apu, och sen ska jag nog möta upp jossan i stan för lite catch up. Tummen upp.

Your going down, way down

DATUM: 2011-10-04 / TID: 20:45:29


Åh vad jag gillar hårfärgen som jag har nu. Den är dock inte så gul som på bilderna, det är vädigt fint i verkligheten. Hitta en föresten en fin ring på H&M idag som jag slog till och köpte. Men nu ska jag snart se DH, det har ju preimär idag och allt för sista säsongen (och ja, det var nog dax att det tar slut).

Hush Hush

DATUM: 2011-10-03 / TID: 22:36:15

Mcfly guys-Alex Pettyfer-Ryan Renolds-Ryan Gosling-Francisco Lachowski-Steven.R Mcqueen-Freddie Stroma.

Got dynamite

DATUM: 2011-10-03 / TID: 20:30:51

Nu ska jag sätta på modelljakten och några avsnitt av serien awkward, tillsammans med min godis påse som aldrig blev uppäten i helgen. MUMS, imorgon blir det tillbaka till skolan. Känns lite konstigt nu när man inte varit där på en vecka. Men det ska ända bli bra att komma tillbaka.


Paint the silence

DATUM: 2011-10-03 / TID: 12:33:13

Fick bli en bild på Elin och mig från igår. Just nu befinner jag mig i ett rum på dagiset som kallas "mys rummet", haha. Jag har rast så sitter här och läser lite bloggar, kollar fb.

Föresten om 2,5 timme slutar jag för dagen, ska bli skönt!


One day

DATUM: 2011-10-02 / TID: 12:30:03

Åkte igår hem till Hanna och träffade henne och Emma, med planer för utgång. Vi misslyckades dock lite med våra "mål" för kvällen men det blev ändå bra för det. Väl ute lite mötte vi upp linus, dennis, filip och några andra på tapaz. Senare drog vi till lila helvetet egentligen inte något favorit ställe, men vi hade ändå kul måste jag säga. Det blev en ganska bra kväll.

Idag blir det bio med syster, hon vill se spy kids 4 och snäll som jag är ska jag följa med henne. Och dessutom vem tackar nej till bio? inte jag iallafall.


Igår, våra pizzar med allt för mycket ost men ändå förvånadsvärt goda och ätbara.

I say la, la la la

DATUM: 2011-10-01 / TID: 15:46:34

Spenderade gårkvällen med min härliga klass, först träffades vi alla hos Benita. Senare drog några av oss till bahnof på student kickoffen, blev en riktigt lyckad kväll. Såna här kvällar måste göras om!

Kom hem för kanske en timme sedan, sov hos Emelie i natt. Nu ska jag städa lite på mitt rum blandannat, sen ikväll ska jag hem till Hanna med Emma och hitta på något, kanske utgång? Vi får se vart kvällen tar oss.



RSS 2.0