!

DATUM: 2011-11-20 / TID: 14:09:49

Kommer inte använda denna bloggen längre som sagt utan finns här -> www.friendsloversornothing.blogg.se
FÖLJ GÄRNA MED OM NI VILL!!

I'm back

DATUM: 2011-11-16 / TID: 19:28:30

VET NI VAD JAG HAR PYSSLAT MED PÅ LITE AV DENNA KVÄLL?
Jo jag har fått tillbaka namnet som min gamla blogg hade. Och så har jag dessutom lagt in alla inlägg som finns på denna blogg till min nya!
Så är äntligen tillbaka här:
www.friendsloversornothing.blogg.se

gravity

DATUM: 2011-11-15 / TID: 20:53:06

Idag har inte varit den bästa dagen för mig alls. Fast så är det ändå den bästa tv kvällen på hela veckan, då det är DH och allt (fast med närmare eftertanke, DH är nog det hela). Men som sagt alla har sina dåliga dagar, right? och jag hade tydligen min idag.

Jag blir iaf lite glad när jag ser min header, sjukt glad tjej där.

Mobilbloggning

DATUM: 2011-11-15 / TID: 15:03:04

"Den ska bara återställas sen kör tåget", känns bra! Tror vi kommer stå här ett tag.


I wouldn't mind it

DATUM: 2011-11-14 / TID: 19:08:48

Ikväll ska jag njuta av min b&j glass framför gamla one tree hill avsnitt. Med dessutom en smak som jag aldrig testat innan. Fairy nuts, som förhoppningsvis är god. MUMS. En annan sak, jag är sugen på att göra om bloggen. Men dock vet jag inte hur, jobbigt.

Idag på praktiken sa de tre fröknarna vid olika tillfällen när jag kom typ "Men Fanny, HEJ det var väldigt länge sedan sist". Känner att jag missat praktiken på måndagar några gånger, hehe. 


no exceptions and no expectations

DATUM: 2011-11-13 / TID: 12:12:00

Idag ska jag ut och köra, och försöka undvika att köra in i en vägg (gillar att jag först skrev "väg", men så var dock inte fallet). Men först lite mat på max och ett stopp i staden Löddeköpinge. Önska mig lycka till! och föresten grattis på farsdag till min far som är i Dubai.


Let the time pass me by

DATUM: 2011-11-12 / TID: 10:56:00

IGÅR VAR DET 11-11-11 11:11 DATUMET! vilken lycka. Höll faktiskt på att missa det, men tackvare att andrea skulle kolla klockan på sin mobil som vi såg att det var 11-11-11 11:11!

Igår var det tänkt utgång. Men allt blev så rörigt så vi struntade i det så jag, emma, hanna, marcus och alex splacerade oss hos hanna och såg camp rock 2 och lejon kungen. Mysigt, åh vad jag tycker om att se disney filmer!

Idag ska jag försöka ta mig ut till väla med min syster, hon bara typ "FANNNYY, snälla kan vi inte åka ut till väla någon gång, bara du och jag?" Och jag tyckte det lät som en väldigt bra ide.It's been a long time

DATUM: 2011-11-10 / TID: 19:59:00

Hann inte riktigt med att blogga igår, eller nej ljög lite där. Jag glömde bara helt bort det. Men idag var det praktik som jag inte haft på ett tag, var med de små barnen idag. Gud vad de har sina GULLIIGGGAAA stunder alltså! Vi var också på teater föresten och såg "den lilla tigerns äventyr", haha.

Fick igår lite inspiration av andrea till en årsresumé som jag faktiskt hann göra halva 2010 av på min gamla blogg. Men det jag vill få sagt, så har jag redan smått börjat på den för 2011 nu. En annan sak, belönade precis mig själv med en godis påse för jag skickat in ett skolarbete som jag skjutit upp på allt för länge. Jag är så bra ibland alltså.

It's your moment

DATUM: 2011-11-08 / TID: 19:26:05

När jag kom hem från skolan fick jag ett ryck, jag hittade en cupcakes mix. Så jag började genst baka cupcakes med hallon smak, min kamera som jag sällan använder fick faktiskt för engångsskull hänga med på denna händelse. Kan också berätta att de faktiskt blev väldigt goda.Dessutom är det DH IKVÄLL! Jag gillar! Något jag gillar ännu mer är en sak jag fick reda på för några dagar sedan. Lucas från OTH = tillbaka för ett avsnitt i säsong 9! OMG, måste se. Sån tönt jag är, slutade se OTH efter säsong 6 då Peyton och Lucas försvann från serien.Mobilbloggning

DATUM: 2011-11-07 / TID: 11:55:30

Sitter just nu på tåget på väg till skolan med min otroligt goda lunch! Subbbbwaaayy. Sjukt gott. Lite senare idag ska vi lyssna på en föreläsning. Men först ska jag möta upp Andrea.

 

 


I don't know you anymore

DATUM: 2011-11-06 / TID: 16:23:51

Igår blev det en tur till höganäs, VD (the vampire diaries) tittande, krängade av lantchips och nacho cheese dip, tittande i gamla skolkataloger, massa pratade, MAT, och tanken att vi skulle ha bring it on maratoon med Hanna. Fast maratoonen blev det inte så mycket av, det var viktigare att se nya VD avsnittet. Haha nerds.

Jag är glad för imorgon är det ingen praktik för min del. Ska istället lyssna på en munk imorgon i skolan inför religionen till våren, spännande. OCH jag har dessutom 171 olästa blogginlägg! (brukar aldrig hända).


Time is running out

DATUM: 2011-11-05 / TID: 10:31:54

Lite av gårdagen i bilder, vi var hos fidde. Satt ute utomhus i kylan med filtar och hade det allmänt bra. Det var faktiskt en väldigt bra kväll. Även om det inte blev någon utgång så jag och andrea fick dansa loss, så blev det lika bra ändå.


IDAG SKA JAG FÖRHOPPNINGSVIS ÖVNINGSKÖRA LITE, så kul med stora bokstäver. Sen ikväll ska jag till Hanna för bring it on maratoon, chips och lite deeptalk.

Without you

DATUM: 2011-11-04 / TID: 18:52:03

Har hunnit vara en sväng på väla idag på jakt efter julklappar. Köpte faktiskt 3 st, och sen har jag köpt en annan sedan innan. I'm on track. Längtar faktiskt lite till julen, även om det inte kommer bli som det brukar vara.

Just nu sitter jag mätt efter lite god mat, kött och klyftpotatis hehe. Ska försöka hinna se det nya VD avsnittet innan jag ska ta bussen och möta upp andrea. Vi ska till Sara ikväll innan det blir utgååånnnggggg!

Dagens sorgligaste: Det är officiellt slut mellan mig och mitt spotify premium, efter ett halv år tillsammans. Vad är det tänkt att jag ska göra nu liksom?

Dance with somebody

DATUM: 2011-11-03 / TID: 19:50:43

Ikväll blir maskerad fest i höganäs! Blev att jag klädde ut mig till någon slags army grej. Ska gå till bussen om typ en timme, bra att jag är klar i väldigt godtid. Nu får jag hoppas på en bra kväll och sedan taggar jag morgondagen för då ska jag göra en sak som jag velat göra ALLT FÖR LÄNGE.


So kiss me

DATUM: 2011-11-02 / TID: 23:28:00

Blev friskis idag igen med samma gäng från igår. Idag gick vi på Yoga, inte alls som jag tänkt mig. Det var faktikst ganska svårt, men ändå kul. Efteråt blev det att vi tog ett pass aerobics, lite mer fart i det hela gemfört med yogan haha. Dock var det lite svårt att hänga med på alla stegen. Och inte nog med att jag har tränat, brukar aldrig någonsin träna. Så gymmade vi lite också efteråt.

Nu blev det VÄLDIGT MYCKET träning i ett och samma inlägg. Och väldigt mycket träning för mig dessutom. Sick. Aja men det är lite av vad jag har gjort idag. Nu ska jag återgå till mitt skype samtal.

we found it in a hopeless place

DATUM: 2011-11-01 / TID: 22:36:51

Idag inledes dagen med att åka till ängelholm, där jag lämnade in min dator och fick en lånedator. Jippi, jag har för tillfället en dator med batteri. När jag kom hem slängde jag in mig lite lunch och sedan mötte jag upp jossan, för en trip till väla. Kom på att jag har nog inte varit på väla sedan det nya öppnade. sick. Vi gick runder lite, shoppade, fikade, segade, knasade oss, skrattade sönder för vi tog så extremt fula bilder och så fick jag dessutom med mig hem en påse. Awesome dag med jossan.

När jag kommit hem åt jag lite igen, och sen åkte iväg till friskis som jag mobilbloggade om. Det var faktiskt väldigt roligt, imorgon blir det yoga!


Mobilbloggning

DATUM: 2011-11-01 / TID: 17:47:50

Jag just nu. Nu ska jag kasta i mig lite mat, sen ska jag till Friskis med Andrea för ett pass afro dans, haha. Bloggar mer om min dag ikväll när jag kommer hem.

 

 


RSS 2.0