Wondering what we left behind

DATUM: 2011-08-30 / TID: 21:28:12

Jag älskar den nya affären chilli på väla! Jag hade kunnat bo i den affären! Så mycket london, usa / en massa coola prylar jag dör. Den är bäst. PUNKT SLUT!

Nu ska jag iväg för 40 minuter och se avsnitt 3 av den sjukt bra tv-serien the lying game och lova mig själv att inte skriva ett sådant här osammanhängande blogginlägg någonsin mer.

Stop the car and take me home

DATUM: 2011-08-30 / TID: 11:45:26

Idag har jag redan hunnit med att fixa praktikplats, check! Ganska bra att jag fick på stället som jag ville, då min planer går just nu som jag vill. Dessutom hade jag en väldigt passade sovmorgon idag (börjar klockan 12:45). Och så behöver jag inte änns åka inom skolan, för vi ska göra en sak @ hbg.

Senare blir det kanske en till tur inom väla, med familjen. För de har inte sätt de nya väla än och vem tackar nej till väla? Inte jag iallafall.

Paint the silence

DATUM: 2011-08-29 / TID: 20:27:00

Nu har jag en blogg igen! Fick hem en lånedator idag från skolan, äntligen har man en dator och som påköpet är lite nyare än min egen (och bättre).

Slutade 12 idag, så jag åkte in till väla med Andrea och Emelie. Sprang runder mot slutet in på H&M x antal gånger för emelie hade problem med sina jackor, men så såklart tog vi en fika för att tänka på saken (ovanligt? haha). Fick inte med mig så mycket hem idag från shoppingrundan förutom AT, men handlade däremot mer igår när jag var där. Väla två dagar i rad, inte helt fel.

jag och håsefin igår.
Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0